|
Сайдинг изолация само за 35 лв. m²
ЕНТИ-ООД има за цел да намали вредните емисии на въглероден диоксид, отделящи се от горивата, използвани за отопление или за затопляне на вода за битови и индустриално цели, като предлага на своите клиенти качествени продукти с доказана ефективност.
Изкопаемите горива като въглища, природен газ или нефт, обаче, са ограничени. Идните поколения няма да могат да ги използват неограничено, така че Слънцето, без съмнение, ще бъде енергията на бъдещето. За съжаление, голяма част от тази енергия не може да се усвои. Електричеството, произведено от изкопаеми горива, необходимо само за едно домакинство, отделя в атмосферата повече въглероден диоксид от два средностатистически автомобила.

За една година изгаряме милиони тонове първична енергия като нефт, газ и въглища, за отопление. Горенето създава милиони тонове емисии, които се отделят в нашата атмосфера и променят климата. На природата й е отнело милиони години, за да произведе нефт, газ и въглища. Човешката раса е способна да унищожи и използва всички тези ресурси само за 150 години. На природата са й били нужни пет милиарда години за да създаде разнообразието на живия свят. Човешката раса е способна да унищожи една трета от него за малкия период от 50 години. Всеки ден, ние унищожаваме сто различни вида растения и животни на Земята. 30 хектара тропически гори се унищожават всяка минута.

Време е да промените това! Използвайте възобновяеми енергийни източници! Използвайте GTC Solar! Направете Вашият дом по уютен, красив и топъл. Вашето решение ще направи Земята по-чиста и уютна среда. Да направим каквото можем за живота!