|
Сайдинг изолация само за 35 лв. m²
Сайдингът е нов нетрадиционен начин за фасадно облицоване. Той замества стандартните строителни мазилки като се използва не само при новите сгради, но е изключително добро облицовъчно покритие при обновяване на стари фасади. Сайдингът е високотехнологична, фасадна, топло, хидро и шумоизолационна система.
Материалът, който се използва за направата на Сайдинг плоскостите е винил, характеризиращ се с висока устойчивост на атмосферни влияния.
Основните добри качествени показатели на Сайдинга са в неговата огнеупорност, нетоксичност, висока устойчивост на химични влияния и механични повреди.


Той не ръждясва, не се деформира при рязка смяна на температурните амплитуди, а ефекта на остаряване и избледняване е изключително слаб поради технологията на производство, при която цветът се залага в дълбочина. Сайдингът е предпочитан облицовъчен материал дори от гледна точка на поддръжка, тъй като за неговото измиване се използва само вода.
Технологията по монтиране на Сайдинг плоскостите се отличава като бърза, лесна и може да се извършва независимо от външните атмосферни условия.
Предимства:

Бърз монтаж

Устойчиви на атмосферните условия

Не изисква поддръжка

Вентилация на стените
Цветове:
бял
жълт
бежов
светлозелен
кремав
сив
За по ясна представа за цветовете които предлагаме посетете нашата галерия , или ние може да Ви заведем на някой наш завършен обект.
Профили:
Външен ъглов S-22
Вътрешен ъглов S-23
Завършваща лайсна S-24
Лайсна J-Trim S-25
Водобранна лайсна S-26
Лайсна за прозорец S-27
Съединителен елемент S-28
Фасадна лайсна S-29
Разполагаме и с цветни профили по желание на клиента
Цокли ( имитация на тухла )
Бърз монтаж устойчиви на атмосферните условия лесно почистване вентилация на стените
* Системата Сайдинг е значително по-евтина от другите видове фасади, а благодарение на голямата си трайност и лесната си поддръжка дава възможност да се избегнат проблемните и скъпи ремонти.
Гаранцията на материала е 50 години и има всички необходими европейски сертификати.