|
Сайдинг изолация само за 35 лв. m²

Vox Industrie S.A. - Profile ЕООД (Полша) функционира от 1989 година. Непрекъснатият ръст осигурява на фирмата позицията на водещ производител и дистрибутор на профили от поливинилхлорид в страната и Европа.Също така компанията разполага с голяма дистрибуторска мрежа в цяла Азия и Русия.Фирма VOX произвежда над 10 милиона квадратни метра висококачествена винилова облицовка годишно.

От самото си създаване VOX предлага на пазара за строителни материали нови продукти. Първи в Полша започват да произвеждат облицовка и ламперии от PVC. В момента е лидер на местния пазар по производство на стенни ламперии и паркетни плоскости от PVC . Продуктите се отличават с високо качество на използваните материали, старателна разработка на промишлените образци и богата цветова гама.

Профилите VOX предлагат на дистрибуторите най-широка гама от вътрешни и външни стенни облицовки от PVC, подови настилки от PVC, външни и вътрешни подпрозоречни дъски от PVC стомана и агломрамор. Също така богата гама алуминиеви паркетни профили, подове от монолитна дървесина, фурнирни подови настилки, подпрозоречни профили, огради, перила и подови плочи от PVC.

Всички продукти на Vox Industrie S.A. - Profile ЕООД притежават атестати и свидетелства ( в т.ч. и от Института по строителна техника във Варшава и ХЕИ) и са с гаранция от производителя.

Vox Industrie S.A. - Profile ЕООД е член на акционерното дружество VOX, водещ доставчик на вътрешно оборудване и строителни материали. Марката VOX е гаранция за сигурност и качество.